понеділок, 13 липня 2015 р.

Тепер у Верховинах Воловеччини ніхто не заблукає

Карта Туристичних Маршрутів у Воловці
Останніми тижнями туристів, які обирають відпочинок у Воловці, помітно побільшало. Певною мірою цьому посприяв стенд з інформацію про найпопулярніші маршрути місцевими верховинами, установлений місяць тому неподалік залізничного вокзалу.

Фактично це карта, на якій помічені головні гірські маршрути для туристів у межах Воловецького та Міжгірського районів. Таку саму мапу розміщено біля автостанції Воловець-2. Адже не всі відпочиваючі приїжджають залізницею, багато хто дістається сюди автобусом.

Виготовлення й установка стенду та інформаційних карт були здійснені в рамках міжнародного проекту з позначення туристичних маршрутів у Карпатах, який фінансується чеським урядом і координується Іво Докоупілом.

Ініціативу підтримала і прийняла в ній активну участь місцева влада, а також представники туристичного бізнесу регіону. На їх думку, відображена на картах інформація про найбільш популярні туристичні стежки допоможе мандрівникам обрати ту, яка їм більше до вподоби, і зорієнтує у верховинах.

Не знаю, чи пов’язано це зі стендами, але туристів у Воловці за останній місяць стало значно більше. В самому Воловці це не так помітно, адже дні (а багато хто і ночі) вони проводять в горах. Однак на залізничному вокзалі справжній ажіотаж. Коли прибувають або відправляються потяги, на платформах ніде яблуку впасти.

Завітайте до Воловця і Ви! Додайте наші казкові краєвиди до своїх приємних спогадів.

Немає коментарів:

Дописати коментар